C-TECHNOLOGY

Toonaangevend in technisch keramiek, carbide en quartz.

Direct een aanvraag doen

Toonaangevend in technisch keramiek, carbide en quartz

Als toonaangevende organisatie in de branche beschikt C-Technology over een ongeëvenaarde hoeveelheid kennis en ervaring als het gaat om technische keramiek, Wolfraamcarbide en quartz. Al meer dan 15 jaar ondersteunen wij ambitieuze organisaties en particulieren bij de productie van hoogwaardige producten. Ons complete dienstenpakket zorgt ervoor dat we het gehele proces voor u kunnen faciliteren. En doordat innovatie en technologie een centrale rol innemen binnen onze organisatie, staan wij altijd garant voor de hoogste mate van kwaliteit en producten waar u letterlijk op kunt blijven bouwen.

Lees meer

Wij ontwikkelen oplossingen voor de volgende sectoren:

Halfgeleider Industrie
Zonne energie
Medische apparatuur
Productie
Metallurgische Industrie
Oven Constructie

Hoogwaardige producten vragen om geavanceerde materialen

Onder invloed van innovatie en de daaruit voortkomende nieuwe producten, verandert ook de interpretatie van kwaliteit voortdurend. Dit leidt tot strengere eisen en de behoefte aan intelligente technologie voor het ontwikkelen van geavanceerdere materialen. Technisch keramiek, Wolfraamcarbide en quartz spelen in op die ontwikkeling en bieden een toekomstbestendige oplossing daar waar metalen en kunststoffen geen haalbare opties meer zijn.

Bekijk alle materialen

Interesse in onze producten of dienstverlening?

Zoekt u een hoogwaardig antwoord op uw productievraagstuk? C-Technology helpt u verder met een vlot, plezierig en feilloos proces met 100% tevredenheidsgarantie.

NEEM DIRECT CONTACT OP.

EMAIL     Contactformulier

Lees over deze
recente cases

Benieuwd of uw opdracht bij C-Technology in vertrouwde handen is? Bekijk de cases die wij uitgevoerd hebben voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende sectoren. Vanuit onze ervaring en brede dienstverlening bieden wij voor elk vraagstuk een effectieve maatwerkoplossing.

Bekijk alle cases

Spuitmonden voor poedercoating
Staalverwerkende industrie | Kostenbesparend proces
Hoogspannings isolator
Medische apparatuur | Oplossen van materiële problemen
Slijtvast geleidingsblok
Papier recycling industrie | Materiaalkeuze in zware omstandigheden

Focus op kwaliteit en milieu

Tegenwoordig speelt de duurzaamheid van materialen een belangrijke rol. Technische keramiek, tungsten carbide en kwarts hebben een lange levensduur en zijn goed recyclebaar. Bij C-Technology hebben we oog voor onze omgeving. Dat gaat een stuk verder dan voldoen aan vereiste certificeringen en normen. Wij blijven investeren in nieuwe technologie waarmee we onze processen kunnen optimaliseren in termen van kwaliteit, efficiency én milieuvriendelijkheid.

Wij werken onder meer voor: