Over ons

Too hard to beat!

Daarom kiest u voor
C-Technology

Als toonaangevende organisatie in de branche beschikt C-Technology over een ongeëvenaarde hoeveelheid kennis en ervaring als het gaat om technische keramiek, Wolfraamcarbide en quartz. Al meer dan 15 jaar ondersteunen wij ambitieuze organisaties en particulieren bij de productie van hoogwaardige producten. Ons complete dienstenpakket zorgt ervoor dat we het gehele proces voor u kunnen faciliteren. En doordat innovatie en technologie een centrale rol innemen binnen onze organisatie, staan wij altijd garant voor de hoogste mate van kwaliteit en producten waar u letterlijk op kunt blijven bouwen.

Innovatie en technologie staan centraal
Compleet afgestemd dienstenpakket
Garantie op de beste kwaliteit
Korte communicatielijnen

Focus op kwaliteit en milieu

Tegenwoordig speelt de duurzaamheid van materialen een belangrijke rol. Technische keramiek, tungsten carbide en kwarts hebben een lange levensduur en zijn goed recyclebaar. Bij C-Technology hebben we oog voor onze omgeving. Dat gaat een stuk verder dan voldoen aan vereiste certificeringen en normen. Wij blijven investeren in nieuwe technologie waarmee we onze processen kunnen optimaliseren in termen van kwaliteit, efficiency én milieuvriendelijkheid.

LEES OVER DEZE
RECENTE CASES

Benieuwd of uw opdracht bij C-Technology in vertrouwde handen is? Bekijk de cases die wij uitgevoerd hebben voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende sectoren. Vanuit onze ervaring en brede dienstverlening bieden wij voor elk vraagstuk een effectieve maatwerkoplossing.

Bekijk alle cases

Hoge temperatuur dragers
Metaalspuit- en gietindustrie | Speciale drager ontwikkelen
PECVD grafiet draagstaven
Zonne energie industrie | Ontwikkeling & leverancier
Slijtvast geleidingsblok
Papier recycling industrie | Materiaalkeuze in zware omstandigheden

Interesse in onze producten of dienstverlening?

Zoek u een hoogwaardig antwoord op uw productievraagstuk? C-Technology helpt u
verder met een vlot, plezierig en feilloos proces met 100% tevredenheidsgarantie.

Neem direct contact op.

E-MAIL       CONTACTFORMULIER